A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Скільки коштуватиме харчування учнів у пришкільних таборах цьогоріч

Дата: 09.04.2018 19:56
Кількість переглядів: 687

Днями міський голова Ігор Цибровський, представники виконавчого апарату,  депутатського корпусу Жашківської міської ради та Черкаської обласної ради  вивчали питання харчування школярів під час оздоровчого періоду.

Аби більш предметно ознайомитися із меню, переліком продуктів тощо, - комісія з питань планування, бюджету та фінансів завітала на кухню Жашківської спеціалізованої школи №1. Тут працівники «Роздрібно-виробничого підприємства ресторанного господарства» Жшківського районного споживчого товариства презентували обранцям громади страви, які, передбачається, готуватимуться для дітей, що відпочиватимуть у пришкільних таборах. Увазі представників влади запропонували кілька меню різної вартості.

Депутати цікавилися калорійністю страв, де закупляються продукти, гастрономічними вподобаннями школярів.

Після ґрунтовного аналізу та обговорення, депутати  зійшлися на думці, що середня вартість харчування дітей в день становитиме 27 грн. А відтак на розгляд сесії винесено питання про виділення коштів у сумі 345 870 грн. на організацію безкоштовного гарячого харчування учнів, що оздоровлюватимуться у пришкільних таборах влітку 2018 року.

Довідково: в Жашківській міській ОТГ налічується 2080 учнів. Прогнозована кількість дітей, яких буде охоплено оздоровленням – становить 915 осіб (сюди входитимуть учні 1-4 класів та категорійні діти).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь