A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Засідання науково-методичної ради відділу освіти Жашківської міської ради

Дата: 06.04.2018 20:27
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

Відповідно до плану роботи відділу освіти Жашківської міської ради відбулося засідання науково-методичної ради, на яку були запрошені голови методичних рад закладів освіти ОТГ.

Відкрила засідання начальник відділу освіти – Савицька В. М., яка ознайомила присутніх із Положенням про науково-методичну раду відділу освіти та планом роботи на 2018 рік.

Голови методичних рад закладів презентували досвід роботи педагогів, які в рамках підготовки та проведення атестації педагогічних працівників претендують на присвоєння педагогічного звання «вчитель-методист», «вихователь-методист».

Це сучасні, творчі учителі та вихователі, зі значним багажем знань, які володіють різними методиками навчання та якісно застосовують свої вміння в освітньому процесі. Оцінювалась діяльність педагогічних працівників з огляду на рівень теоретичної, науково-методичної та професійної компетентності, глибину та якість навчальних досягнень учнів, видавничу діяльність.

Методичною радою було схвалено 15 експертних висновків педагогів на присвоєння (відповідність раніше присвоєному) педагогічному званню «вчитель-методист», «вихователь-методист».

Членами методичної ради розроблено рекомендації щодо єдиних вимог до експертних висновків на присвоєння (відповідність раніше присвоєним) педагогічним званням та методичних карток. За підсумками засідання методист Мусієнко А.П. рекомендувала педагогам, які працюють над науково-методичною проблемою створити власний сайт (блог), на якому висвітлювати свою роботу.

(Інформацію надано відділом освіти Жашківської міської ради)

                                   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь