A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові зустрічалися з потенційним інвестором

Дата: 04.04.2018 10:47
Кількість переглядів: 653

              Фото без опису

Тема ймовірного будівництва сонячної електростанції у Жашкові знайшла своє продовження. Днями депутати Жашківської міської ради зустрічалися із представниками фірми «Укрземгеобуд». Вона співпрацює із китайською компанією, що реалізовує по Україні масштабні проекти, будуючи вітрові та сонячні електростанції.

Фото без описуДепутати цікавилися проектами згаданих інвесторів, обговорили умови їх співпраці з міською радою. А також – обдумали, які землі на території Жашкова можна використати для поповнення місцевого бюджету. Зокрема, йшла мова не тільки про відстійники цукрового заводу, а й власне територію колишньої цукроварні, де наразі пустка, та кагатні поля. Навіть такі площі, що потребують рекультивації і благоустрою, можуть бути інвестиційно привабливими, придатними для альтернативної енергетики, та можуть приносити додаткові надходження до міської казни.

Фото без описуПредставники згаданої компанії запевняють, що проект буде реалізовано та введено в експлуатацію до кінця 2019-го року. Депутатами розглядається ймовірність співпраці із компанією «Укрземгеобуд». Але цьому передуватимуть ще передпроектні роботи, громадські обговорення тощо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь