A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Визначено переможця міського етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

Дата: 27.03.2018 03:02
Кількість переглядів: 659

16 березня в актовій залі в Жашківського будинку дитячої та юнацької творчості  відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Співорганізатори змагань – Жашківський районний сектор Управління ДСНС України у Черкаській області та відділ освіти Жашківської міської ради, зокрема і колектив будинку творчості.

Мета заходу - навчання підростаючого покоління правил безпечної поведінки, навичок  індивідуальних та колективних дій в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, популяризація серед дітей і молоді здорового й активного способу життя, формування у дітей поваги до професії пожежника.

Усі колективи відповідально поставилися до підготовки команд і показали свій професіоналізм у виступах, хоча деякі з них у фесті брали участь вперше. За звання кращих змагалися 7 команд-представниць шкіл тих населених пунктів, що входять до Жашківської міської об’єднаної громади: «Нова нація» (Жашківська спеціалізована школа №1 з поглибленим вивченням окремих предметів), «Вогник» (Жашківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2), «Вогнетривкі дракони» (Жашківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 ім. І.М. Ляшенка), «Спалах» (Жашківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4), «Штурм» (Жашківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5), «Команда 101» (Скибинський  заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів), «Екстрим» (Литвинівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів).

За результатами суддівства І місце виборола команда «Штурм» (Жашківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 відділу освіти Жашківської міської ради. Усі команди були нагородженні грамотами, а переможці отримали солодкий подарунок від жашківських рятувальників. Команда-переможець буде представляти Жашківський район на обласному-зональному етапі Всеукраїнського Фестивалю ДЮП, який буде проходити 13 квітня в місті Тальне.

Побажаймо їм успіху!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь